Nabídka práce - Agentura práce



Máte zájem u nás pracovat? Kontaktujte nás!

Jméno *
E-mail *
Telefon *
Adresa *
Vaše zpráva *
Příloha
Modul: Kontaktní formulář



Informace o zpracování osobních údajů

Berete na vědomí, že od okamžiku odeslání Vaší žádosti a životopisu společnosti MONTIX, a.s., se sídlem nám. Osvobození 6/14, 783 35 Horka nad Moravou, IČO: 29447020, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 10300, může tato společnost coby správce osobních údajů, zpracovávat Vaše osobní údaje obsažené v žádosti a životopisu za účelem vedení výběrového řízení. Vaši žádost, životopis a osobní údaje v nich obsažené bude společnost MONTIX, a.s, .zpracovávat po dobu trvání výběrového řízení.

V případě, že byste neuspěl(a) ve výběrovém řízení, může si společnost MONTIX, a.s. na základě Vašeho souhlasu ponechat Váš životopis a zpracovávat v něm obsažené osobní údaje po dobu až 12 měsíců od ukončení výběrového řízení za účelem Vašeho možného budoucího oslovení ohledně uvolněného pracovního místa. Takto udělený souhlas můžete kdykoliv odvolat kontaktováním společnosti MONTIX, a.s.

Společnost MONTIX, a.s. může osobní údaje z Vašeho životopisu zpracovávat automatizovaně i manuálně, a to jak vlastními silami, tak prostřednictvím určených zpracovatelů, jejichž aktuální seznam Vám společnost MONTIX, a.s. poskytne na vyžádání.

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte právo na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost osobních údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.